Dit zijn de drie meest gestelde vragen:

 

Mensen twijfelen nog al eens voordat ze contact opnemen met een makelaar. Dat gaat geld kosten en dat is een drempel. Helemaal niet nodig, wij bijten niet. Bel ons gerust voor een vrijblijvend antwoord op uw vrijblijvende vraag.

Vrijblijvender (=kostelozer) kunnen we het niet maken.

Gelukkig zijn er nog genoeg mensen die wel vragen. Dit zijn de drie meest gestelde vragen:

Vraag 1: Wat gaat mijn woning opleveren?

 

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Ook wij kunnen niet in de toekomst kijken.

Op basis van onze ervaring en kennis van de markt kunnen wij wel een redelijke inschatting maken van een prijs die een woning zou moeten kunnen opleveren. Die leidraad is nodig om te berekenen of uw doel reeel bereikbaar is op de korte termijn.

 

Wat de woning uiteindelijk oplevert is wat de koper er maximaal voor over heeft. En dat weten we niet op voorhand. Dat betekent dus dat dit zowel meer als minder dan de inschatting van de makelaar kan zijn.

Om het optimale resultaat te realiseren heeft RE/MAX een geheel eigen concept ontwikkeld , wat al sinds 1973 succesvol wordt toegepast.

Vraag 2: Kan ik dit financieren?

 

De meeste mensen trekken de benodigde koopsom niet uit hun achterzak. Dat betekent dat de financiering bepalend is voor de mogelijkheid om uw dromen te verwezenlijken.

 

Aangezien de overheid na de crisis van 2008 maatregelen heeft genomen, die de mogelijkheden om te financieren beperken, is een goed en actueel advies van een expert noodzakelijk om op voorhand een duidelijk beeld te hebben van de mogelijkheden en onmogelijkheden met betrekking tot financiering. Daarbij zijn de continue wijzigende regels en de steeds kleinere rol van banken met betrekking tot financiering belangrijke redenen om zeer zorgvuldig te zijn bij het maken van een keuze voor uw financieel adviseur.

Vraag 3: Wat is er dan anders aan Multi Makelaars?

 

Multi Makelaars  werkt volgens een geheel eigen systeem. Wij werken dus anders dan tradionele makelaars en de doe het zelf prijsvechters.

Wij geloven in premium service.

Wij geloven niet, dat je het beste zelf je eigen huis kunt verkopen. Veel makelaars laten zelfs een collega hun huis verkopen als ze gaan verhuizen, dat zegt genoeg.

En dat zijn dan nog professionals die precies weten wat er bij het verkopen van een huis komt kijken, want dat is echt een vak apart.

Een muurtje stucen, dat kun je toch best zelf. Ook daar kun je beter een vakman voor inhuren, maar als het resultaat niet echt strak is, kun je altijd nog een professional inhuren. Bij de verkoop van een huis is er echter een onomkeerbare deal gesloten.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now